Parkconcerten

Parkconcerten in park “den ouden beeweg” bij de kapel van Gaverland – Melsele

Open van 20u tot 24u

Live optreden tot 23u

INKOM GRATIS


Dry Riverbed trio

jul62023
.

Deze Nederlandse band brengt een krachtige mix van rockabilly, country en blues, die je terugbrengt naar het midden van de 20e eeuw.
De band blijft hun fans verbazen met hun virtuositeit die ze gebruiken om door hun shows te denderen.
Het enthousiasme, het plezier en de professionaliteit zijn merkbaar in elk aspect van hun muziek.
Het trio zoekt de grenzen tussen genres op om hun muziek op te frissen.

JJR

jul132023
.

JJR is een CCR & Stones tribute band. Hun playlist is dan ook met nummers van deze bands gespekt.
You Can’t Always Get What You Want, Under My Thumb, Suzy Q, Lookin’ Out My Backdoor,… zijn maar enkele van de gekende nummers.
Eren doen zij hun grote idolen op hun eigen wijze; geen copy cat’s of playbackers maar onvervalst en met een eigen stijl.

Voorprogramma: Triple Temper

Triple Temper is een vierkoppig vierstemmig akoestisch grasduinen in Amerikaanse rock-folk-country and no western

meer info

Hoodoo Handshake

jul202023
.

Onder de naam “The Southern Aces” begeleiden ze 4 jaar lang de Amerikaanse zanger Milligan.
Je hebt hier te maken met de crème de la crème van de Dutch Roots-muzikanten.
Nu die avonturen achter de rug zijn, zijn ze verder gegaan als Hoodoo Handshake (Roots Rhythm & blues).
De groep wordt geleid door Roel Spanjers op piano en hammondorgel.

Spellbreakers

jul272023
.

De Antwerpse Spellbreakers hebben een missie: hun muziek opnemen, spelen en beleven zoals in de gloriedagen van de reggae. Ze benaderen het genre op een eigenzinninge manier. Ze hebben veel respect voor de Jamaicaanse originators en met een knipoog naar de Britse reggae uit de jaren 70 en 80. Of ze nu in de studio zitten of op het podium staan, Spellbreakers presenteren hun songs op een spontane manier en met de nadruk op menselijke interactie en energie, waardoor het ademt en tot leven komt.

Sindicato Sonico

aug32023
.

Sindicato Sonico is een explosieve cross-over ( mestizo ) band gevestigd in Antwerpen, België.

Oorspronkelijk opgericht door Roman Santos in Mexico, kwam de band in 2005 tot leven toen hij de kans kreeg om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en getalenteerde muzikanten te ontmoeten die zijn ideeën voor het creëren en combineren van muziekstijlen deelden, waardoor een langdurige band ontstond om magische muzikale avonturen te beleven.

De verschillende culturen, smaken, tradities en invloeden van de bandleden (uit Mexico, Cuba, Honduras, Chili, Spanje en België) vormen een geweldige combinatie: met elementen van funk, ska, reggae, merengue, rock and roll, salsa, hiphop en een delicaat vleugje punk in hun originele liedjes en op deze manier hebben ze ervoor gekozen om niet in een enkel muzikaal genre te blijven, ze omschrijven hun muziek graag als “mestizo funk ‘n roll”.

Onder leiding van hun energieke frontman Rockman Santos hebben ze het publiek laten dansen op festivals in België, Nederland en Frankrijk, waaronder Couleur Cafe, Pole Pole, PaasPop, Zwarte Cross, Mano Mundo, Afro Latino en vele anderen.

Kortom, dit is een band die garant staat voor een spectaculaire show van ritme en beweging met een uitstekende sfeer voor het publiek om te dansen en te genieten!