Parkconcerten

Parkconcerten in park “den ouden beeweg” bij de kapel van Gaverland – Melsele

Open van 19u tot 24u Live optreden 20u tot 23u

INKOM GRATIS


MOONSHINE REUNION

04 07
20:00u

Moonshine Reunion maakt gebruik van een halve eeuw rootsmuziek door een kronkelende weg te bewandelen tussen rockabilly-, blues- en countryritmes. Ze zijn een rockende roadmachine en een geweldige live-act sinds 2004. Hun enthousiasme en een aaneenschakeling van vakkundig gemaakte nummers zorgen ervoor dat je meer wilt horen en zien van dit boppin’ combo uit België!

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

HOME MADE HANDGRENADE

Garage Rock uit Melsele en omstreken

Homemade Hand Grenade begon in 2019 toen vier idioten besloten dat één week genoeg zou zijn om een band te vormen en zich voor te bereiden op een show. Hun voorbereiding is verbeterd, maar die drang om nieuwe terreinen te verkennen en zichzelf uit te dagen is gebleven, met als resultaat een rockband die zich qua geluid niet druk maakt over waar ze heen moeten, maar zich eerder richt op de vraag “Wordt het leuk?”.

Hun debuutsingle ‘Couchsurfing’ vat dat plezier samen en geeft een dansbare eerste blik op de discografie die je van de band kan verwachten. Met hun aankomende single ‘Looking-Glass’ zelf toont de band hun muzikale kunnen en hun behoefte om het muziekschrijfproces fris en vernieuwend te houden.

meer info

BIG DAVE & THE DUTCHMAN

11 07
20:00u

Antwerpenaar Big Dave Reniers behoort de top van de mondharmonicaspelers in België. Hij begint op zijn dertiende de “harp” te bespelen en is dat blijven doen in verschillende Belgische bands zoals The Dizzy Dave Band, The Electric Kings, The Elmore D. Band, 44Rave, Big Dave & Mean Disposition enz. Big Dave is naast een meester op de mondharmonica ook nog eens een top blueszanger en performer.

Zijn nieuwe project heet Big Dave & The Dutchmen. The Dutchmen zijn de crème de la crème van de Nederlandse rootsmuziek

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

STEEL RIGG

Driving off road through the music landscape.

Steel Rigg is een jonge band met ervaren knapen. We spelen rock met een snuifje peper: frontaal in uw neus. Pendelend tussen Gent en Antwerpen verzamelden we de beste en meest fijne muzikale invloeden. Voor de sport spelen we dissonant tijdens repetities. De bezetting is variabel, maar over het algemeen constant: een solide drums + bass, wat gitaar om te scheuren, sax om te zalven en vocals om te verwarren.

meer info

ROOTMAN J & THE ZIONYOUTH CREW

18 07
20:00u

Rootman J. is een singer-songwriter, arrangeur, een multi-instrumentist en een complete reggae artiest. Deze jonge leeuw zit vol met positieve energie en gekenmerkt door zijn sterke rocky en sensitieve stem. Komend uit de bergen van West Afrika, ontdekte en startte hij op 7-jarige leeftijd al met muziek. Rootman J. woont nu in België waar hij met passie zijn Zionyouth crew leidt.

Je hoort tijdens de show root, rock reggae, ska, afrobeat, dancehall en moderne reggae met dub invloeden. Waan je in verschillende werelden met de heren en dames van Rootman J.

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

IKRONIK ft. SANTØ

Melseelse brug tussen hip hop, ska en reggae

SANTØ, beter bekend als Spider, is een lokale, 21 jarige kerel die zich gebonden voelt aan de kunst van de Vlaamse hip hop. Ook is hij een vertakking aan het creëren in het genre ska/reggae.

meer info

UNDERCOVER

25 07
20:00u

Undercover is een echte live band. Rauw en puur zoals de Stones zijn.  Zonder een kopie te willen zijn van de Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. De ultieme Stonessfeer ontstaat door het publiek te betrekken bij de show. Naast de grote hits zoals Satisfaction, Angie, Sympathy for the devil, Paint it black en nog vele andere bekende titels speelt Undercover ook minder bekende nummers zoals bijvoorbeeld Time Waits for no one of Can’t you hear me knocking. De setlist verschilt per show en wordt samengesteld uit een zeer grote selectie oude en nieuwe songs uit de omvangrijke Rolling Stones catalogus.

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

SIMON LE MA

SIMON WHO?
  • Geboren: Beveren-Waas
  • Domicilie: Gent
  • Eerdere projecten: Mister Moon (2014 – 2021), Safran (2019 – 2023)

meer info

BUMP

01 08
20:00u

Bump bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Al meer dan dertig jaar hebben ze podia onveilig gemaakt in allerlei bezettingen in binnen- en buitenland.

Het repertoire van Bump bestaat uit hits van de jaren vijftig tot nu: van rock & roll tot reggae, van rock tot disco, maw alle genres in coverland passeren de revue.

Bump bestaat slechts uit 3 muzikanten, terug naar de essentie is hun motto! En dat bewijzen ze: Bump biedt een volle klank en neemt een podium in alsof ze met 7 zijn.

Met hun aanstekelijk enthousiasme weten ze elk publiek te bekoren!

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

GRINT

Uit de modderige wateren van de Schelde komt het niet zo enigmatische trio grint tevoorschijn. Grint verlegt muzikale grenzen en overstijgt traditionele songstructuren. Het omarmt de vrijheid van expressie die te vinden is in postrock en stoner metal en roept een breed scala aan emoties op, van woede tot sereniteit, van verdriet tot euforie.

meer info