Parkconcerten

Parkconcerten in park “den ouden beeweg” bij de kapel van Gaverland – Melsele

Open van 19u tot 24u Live optreden 20u tot 23u

INKOM GRATIS


UNDERCOVER

25 jul
20:00u

Undercover is een echte live band. Rauw en puur zoals de Stones zijn.  Zonder een kopie te willen zijn van de Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. De ultieme Stonessfeer ontstaat door het publiek te betrekken bij de show. Naast de grote hits zoals Satisfaction, Angie, Sympathy for the devil, Paint it black en nog vele andere bekende titels speelt Undercover ook minder bekende nummers zoals bijvoorbeeld Time Waits for no one of Can’t you hear me knocking. De setlist verschilt per show en wordt samengesteld uit een zeer grote selectie oude en nieuwe songs uit de omvangrijke Rolling Stones catalogus.

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

SIMON LE MA

SIMON WHO?
  • Geboren: Beveren-Waas
  • Domicilie: Gent
  • Eerdere projecten: Mister Moon (2014 – 2021), Safran (2019 – 2023)

meer info

BUMP

01 aug
20:00u

Bump bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Al meer dan dertig jaar hebben ze podia onveilig gemaakt in allerlei bezettingen in binnen- en buitenland.

Het repertoire van Bump bestaat uit hits van de jaren vijftig tot nu: van rock & roll tot reggae, van rock tot disco, maw alle genres in coverland passeren de revue.

Bump bestaat slechts uit 3 muzikanten, terug naar de essentie is hun motto! En dat bewijzen ze: Bump biedt een volle klank en neemt een podium in alsof ze met 7 zijn.

Met hun aanstekelijk enthousiasme weten ze elk publiek te bekoren!

meer info

VOORPROGRAMMA in samenwerking met Melmuz

GRINT

Uit de modderige wateren van de Schelde komt het niet zo enigmatische trio grint tevoorschijn. Grint verlegt muzikale grenzen en overstijgt traditionele songstructuren. Het omarmt de vrijheid van expressie die te vinden is in postrock en stoner metal en roept een breed scala aan emoties op, van woede tot sereniteit, van verdriet tot euforie.

meer info