Parkconcerten

Parkconcerten in park “den ouden beeweg” bij de kapel van Gaverland – Melsele

Elke vrijdag tot 20 augustus!
Open van 20u tot 24u Live optreden van 21u tot 23u

INKOM GRATIS

Zittend publiek. Aantal plaatsen beperkt.
Reservatie tot 16u de dag van het concert.
Slechts 1 reservatie per e-mailadres.
Late beslissers kunnen komen kijken of er nog plaats is door laattijdige annulaties.

 • vr
  30
  jul
  2021

  Kolonel Djafaar

  KLIK HIER om te reserveren

  Kolonel Djafaar heeft in België een reputatie opgebouwd voor hun dakverhogende liveshows, waarbij ze de groove van Ethiopische jazz herinterpreteren met een psychrock-randje, een verbluffende bigband-blazerssectie en een vleugje Afrobeat. Met hun gloednieuwe EP voor Batov Records hebben ze hun eigen weg gevonden.

  De band, opgericht in 2016, verdiende hun sporen op podia en bracht menigten tot waanzin met een bigband-koper, Ethio-jazz ontmoet Afrobeat-geluid, beïnvloed door Mulatu Astatke, Budos Band en Fela Kuti. Kolonel Djafaar, bekroond tot 'beste live-act' op het Belgische Jonge Wolven-festival in 2017, probeerde de kracht van hun liveshow vast te leggen op hun debuutalbum 'Forgotten Kingdom' uit 2019.

  Met de verspreiding van hun reputatie op het podium en de steun van Radio Mukambo en Tropicalidad, groeide de populariteit van het ensemble in heel België en daarbuiten. Het ensemble ging op pad naar enkele van Europa's meest opwindende festivals, met name Gent Jazz, gastheer van onder meer Mulatu en Kamasi Washington.

  2021 vindt Kolonel Djafaar terwijl ze hun gloednieuwe 'Cold Heat' EP met de wereld delen; op zo'n gemak met de roots van hun geluid hun creatieve impuls om een nieuwe, filmische balans te smeden tussen een scherpe, psychedelische ritmesectie en een vierdelige koperen unit. Uitgebracht door Batov Records, waarvan de uitverkochte releases regelmatig worden ondersteund door Gilles Peterson, Songlines Magazine en Worldwide FM.
  meer info

 • vr
  06
  aug
  2021

  The Dibs

  Reserveren kan nog niet

  Niet zomaar een bluesband...
  The Dibs ontstonden toen de broers Franky en Mo Gomez zin hadden om weer in dezelfde band te spelen. Geïnspireerd door soul- en blueslegendes uit de jaren '60 en '70 als Bobby Blue Bland, Little Milton, Magic Sam etc, gingen ze op zoek naar de betere muzikanten in het genre. Die vonden ze in gitarist extraordinaire Stanley Patty, De meest soulvolle zanger van België, Peter Jacobs en voormalig bandlid en groovemachine Bird Stevens op bas.

  The Dibs kunnen een indrukwekkend CV overhandigen met hun ervaring in bands als The Big Four, Black Cat Biscuit, The Nightcrawlers, Rhythm Bombs, Little Steve & The Big Beat, Doghouse Sam & His Magnatons om er maar een paar te noemen. Al deze invloeden zorgen samen voor een spannende mix van verschillende stijlen, variërend van diepe soul tot krachtige blues.

  Get ready for some soulful blues

   

   

  meer info

   

 • vr
  13
  aug
  2021

  MoodCollector

  Reserveren kan nog niet

  Feest, fiësta, party-time! Voor minder doet Moodcollector het niet. Hoewel ontsproten in de Kempense zandgrond, bieden ze ska, reggae en andere opzwepende dansmuziek van de bovenste plank. Een tropische mengeling die gegarandeerd leidt tot feest voor iedereen. De selfmade songs brengen zon en zomer, zelfs op de meest sombere winterdag. De zanglijnen zijn aanstekelijk, de grooves onweerstaanbaar en de blazersmelodieën supervet. Luister naar de muziek en feel the Moodcollector-vibe.

  Nu al heeft Moodcollector een traditie van stevige feestjes en uitbundige concerten. Met vijf Dill-brothers van weleer, aangevuld met twee straffe en ervaren muzikanten, hebben ze hun stiel geleerd op ontelbaar veel Vlaamse festivalpodia, feesttenten en concertzalen. Een Moodcollector-avond eindigt dan ook steevast met losgewerkte dansspieren, bezwete bovenlichamen en enthousiaste feestvierders. Niemand gaat naar huis zonder ‘a good mood’.

  Put on your dancing shoes en skank mee. Wedden dat ook jij zal smelten voor zoveel tropisch geïnspireerde feestelijkheid?
  meer info

 • vr
  20
  aug
  2021

  Euforró

  Reserveren kan nog niet

  Forró is groovy dansmuziek uit het Noord-Oosten van Brazilië. De swingende ritmes en euforische improvisaties van deze achtkoppige band brengen je meteen in een zomerse feeststemming! Zangeres Alice Leal Loparic heeft met haar Braziliaanse roots geen moeite met de zwoele Portugese klanken, en speelt ook de voor forró onmisbare triangel. Jonas Malfliet hanteert de accordeon met een aanstekelijk enthousiasme, en Antoon Kindekens vormt met zijn zabumba het kloppend hart van de ritmesectie. Denk daar een stevige band bij met drums, bas, sax, viool en fluit, en het wordt moeilijk stil te blijven zitten…

  meer info